SEO en waardevolle content

Iedereen die zijn producten en/of bezigheid online wilt promoten komt al gauw terecht bij het onderwerp SEO. In een vogelvlucht: SEO is het vindbaar maken van jouw website op zoekmachines zoals Google.

In het afgelopen decennium hebben veel ondernemers tonnen aan content lopen schrijven over elk bedenkbaar onderwerp. Daarbij komt natuurlijk kijken dat de ‘SEO-regels’ na worden geleefd door degenen die deze teksten schrijven. Deze zogenaamde ‘regels’ zorgen ervoor dat de algoritmes van zoekmachines de website sneller bovenaan laten verschijnen op de resultaten pagina’s.

Google let dan bijvoorbeeld op sleutelwoorden, dichtheid en lengte van de tekst, links en referenties naar en door de website en veel meer. Het probleem hier is dat ondernemers in plaats van waardevolle content te schrijven voor hun volgers/klanten (oftewel mensen), zijn gaan schrijven voor zoekmachines. Je kan dan natuurlijk al raden wat er gebeurt.

Zoekmachines hebben ons nooit gevraagd om iets voor hun te schrijven. Mensen daarentegen zoeken wel doorgaans naar teksten die hun vragen beantwoorden. Bij het proces van het vindbaar maken van de teksten en websites moet de doelgroep altijd in acht worden genomen.

Het geheim van succesvolle SEO zit niet slechts in het naleven van de SEO regeltjes. Succesvol zijn in SEO vergt geduld en continuïteit.

3 reacties op “SEO en waardevolle content

 1. Richardidoda zegt:

  Hi. If you can forward this message to the person who’s responsible for your company’s digital marketing budget/activities I would be very thankful.

  So, I just wanted to drop by and inform you about our company’s existence. We’re simply the BEST business/consumer data provider in Europe when it comes to verified email addresses! Located in Stockholm, Sweden we work with major brands around the globe and we have access to business data in more than 100 countries so no matter who your target customer is, we can most surely provide you with contact emails to your prospects!

  Since we haven’t done business before I would like to offer you a whopping discount of 25% on ANY email database that you purchase from our website. The accuracy is at least 90% GUARANTEED but often we get results up to 95-98% since we constantly validate our data.

  Feel free to browse our ready made email databases here:

  https://mailadresser.nu/en/

  Simply use the voucher code below to activate your unique discount upon purchase:

  FORMCONTACT2019MARCH

  this discount is only valid through April 31st and it’s really AMAZING so HURRY!!!

  Of course you can also customize your inquiry based on various parameters such as company size, industry, turnover etc. If you would like to do that you can do it straight from the “Customize Your Email List” section that you can find in the menu.

  I look forward to your business.

  Best regards,

  Sara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button