Succesvol zijn op en met Facebook

Facebook kent veel aspecten die het succes van een bedrijven kunnen vorderen. Facebook marketing kent 3 hoofdzakelijke punten:

Hoe werkt het Facebook-totaal pakket?

Strategie & Doelen bespreken

We stellen samen doelen vast en maken op basis daarvan een solide strategie om succes op Google te waarborgen.

De Facebook Business Manager

Wij voegen jouw pagina toe aan onze business manager om vanuit daar de campagnes te beheren.

Content.. Content.. Content

Wij optimaliseren jouw Facebook pagina en plaatsen de inhoud met een frequentie gebaseerd op de afgesproken doelen en strategie.

Advertenties

Wij gaan op jacht om zoveel mogelijk organisch bereik te genereren. Op basis van de interacties die volgers hebben plaatsen wij advertenties die soortgelijke doelgroepen bereiken. Zo weten wij zeker dat de investering het meer dan waar zal zijn.

Pixels, data en cookies!

Als kers op de appeltaart verzamelen wij (conform de privacywet) gebruiksgegevens vanuit uw website en onze partners. Deze gegevens gebruiken wij om gerichtte advertenties te plaatsen naar mensen waar wij bijna zeker van zijn dat ze klant willen worden.

Meer verkeer = meer omzet

Met het Facebook-totaal pakket krijg je én echte statistieken én echt resultaat. Er zullen via Facebook meer mensen jouw bedrijf of organisatie leren kennen en wij zorgen ervoor dat deze ook echt converteren.

Wat kost Facebook marketing?

Instagram kan er gewoon bij!

Advertentie draaien wij kosteloos mee op Instagram aangezien dezelfde advertentie platform gebruikt wordt. Voor beheer van de Instagram pagina vragen wij een meerprijs van slechts €49 per maand.

Er is nog meer!

WEB Onderhoud

Is jouw website langzaam? Last van spam? Heb jij bepaalde toevoegingen nodig aan jouw website? Laat het door een professional checken. Een goede website levert alleen meer klanten op. 

Web onderhoud
SEO – LAAT GOOGLE JOU VINDEN!

Laat door middel van Zoekmachineoptimalisatie (SEO) klanten jouw website makkelijker vinden. Meer bezoekers op je website betekent meer omzet

Google marketing
Professionele Foto’s

Laat onze fotograaf bij jou op de vloer komen om de mooiste foto’s te schieten van jouw producten en/of personeel. Beeld verkoopt het best.

Professionele foto's