Hoe krijg ik een website?

Wij spreken af. Je kunt bij ons terecht of wij komen bij jou. We drinken samen koffie en kijken wat je wilt hebben.

Op basis van jouw idee gaan wij op onderzoek uit en formuleren wij een strategie voor het succes van je webshop.

Op basis van de strategie en jouw wensen maken wij een concept. Het concept zal de fundamenten van je webshop neerleggen zodat jij een goed beeld kan krijgen van wat je straks zult hebben.

Het concept dat je van ons krijgt mag jij keihard bekritiseren zodat wij weten hoe we vanaf daar verder moeten naar het eind resultaat.

Op basis van jouw feedback gaan wij door en werken wij jouw webshop volledig uit. Na jouw goedkeuring gaat de webshop de lucht in.

Nadat de webshop online is ben je nog niet van ons af. Je zult vast dingen tegenkomen waar je niet eerder aan hebt gedacht.

Er is nog meer!

SEO – Laat google jou vinden!

Laat door middel van Zoekmachineoptimalisatie (SEO) klanten jouw website makkelijker vinden. Meer bezoekers op je website betekent meer omzet.

Google Marketing
En Social media dan?

Social media marketing is een erg effectieve manier om voor meer bekendheid en omzet te zorgen. Laat het over aan professionals en verhoog zo je rendement

Facebook marketing
Professionele Foto’s

Laat onze fotograaf bij jou op de vloer komen om de mooiste foto’s te schieten van jouw producten en/of personeel. Beeld verkoopt het best.

Professionele foto's

Psst.. het nemen van pakketten zorgt voor gunstigere prijzen. Aarzel je nog? Vraag gewoon een offerte aan.